Home

Welkom bij de Helicopterview. Wij zijn gespecialiseerd in coaching en management team trainingen. Wij richten ons op het ontwikkelen van competenties, zelfreflectie en het herkennen van gedrag.

Wat doen we en wat levert dit jou op?

  • Coaching: Kom je voor coaching en wil je jezelf ontwikkelen dan werken we aan persoonlijke groei, veerkracht en een betere balans. Wil je meer weten over onze werkwijze of  visie van ons coaching programma?
  • Teamtraining: Kom je met een bestaand (management) team dan werken we aan een betere balans binnen het team en een soepele en slagvaardige samenwerking. Zoek je een geschikte teamtraining kijk dan naar onze werkwijze en visie.
  • Teamtraining in een flight simulator: Wil je op een leuke, snelle en doeltreffende manier competenties ontwikkelen en de kern van jouw team en z’n effectiviteit bloot leggen dan kun je kiezen voor een teamtraining in een flight simulator. Voor een teamtraining in een flight simulator is dit onze werkwijze en visie. Hoe is het om samen jouw team een missie in een flight simulator te volbrengen? Kijk naar deze korte impressie.

Wil je weten wat anderen vonden van de trainingen van de Helicopterview; hier een aantal aanbevelingen.

Voor vragen of meer informatie neem dan contact met ons op.