Aanbevelingen

‘Ik heb Pelle leren kennen als een inspirerende trainer en een effectieve mental coach. Een combinatie van empatisch vermogen, openheid en vasthoudendheid, dwingt je om je te concentreren op de kern van de zaak. Zijn persoonlijke benadering heeft mij nieuwe inzichten opgeleverd en een doelgericht actieplan waarmee ik graag aan de slag ga.’

‘De training van The Helicopterview was een unieke ervaring! De teambuilding was zowel gebaseerd op onze individuele persoonlijke eigenschappen, als op de processen en standaarden uit de luchtvaartwereld. Dit in combinatie met de praktijktraining op de flight simulator en het enthousiasme van trainer Pelle van der Lee, maakte het tot een unieke en bijzondere teambuildingssessie.’

De training met Pelle was een geweldige ervaring! Pelle weet in korte tijd een sfeer te creëren waarin een ieder zich open durft te stellen. Pelle houdt een spiegel voor wat leidt tot verrassende inzichten. Pelle zorgt ervoor dat een ieder met duidelijke persoonlijke doelstellingen en een bijhorend stappenplan de deur uitgaat. Kortom, een uiterst efficiënte training die zorgt voor de nodige nieuwe energie!

‘Ik heb onlangs een training gevolgd bij Pelle en ben zeer enthousiast over zijn aanpak. De openheid van Pelle is van grote invloed geweest op het verloop van de training. Hij stelde zich kwetsbaar op. Dit resulteerde in meer openheid bij de deelnemers, die hierdoor ook meer van zichzelf lieten zien.
Pelle zei de goeie dingen op het juiste moment. Het voelde vertrouwd. Hij heeft mij bewust gemaakt van mijn gedachten en hij heeft mij een aanzet gegeven tot persoonlijke groei.’

‘De team(building) training van The Helicopterview / Pelle van der Lee is een echte eye-opener; geeft nieuwe inzichten binnen het team en voor ieder individu. Iedereen verkrijgt direct bruikbare kennis en vaardigheden.
Pelle geeft daarbij directe feedback; is straightforward en to-the-point.
In combinatie met vliegen in een flight simulator een waanzinnige belevenis!’

‘Een hele interessante training!
Pelle creëert een sfeer waarin je je veilig voelt om je kwetsbaar op te durven stellen.
Pelle is kritisch en blijft doorvragen waardoor je ‘gedwongen’ wordt na te denken en eerlijk naar jezelf te kijken.
Door de combinatie van theorie en opdrachten wordt het leermoment versterkt. Dit werkt voor mij heel goed. De open bespreking van de persoonlijkheidsanalyse is erg leerzaam omdat het vragen oproept bij en over anderen, maar bovenal bij mezelf.
In mijn geval vragen waar ik absoluut mee aan de slag ga.’

Ik heb recent een training bij Pelle gevolgd. Wat Pelle sterk maakt als trainer is zijn benaderbaarheid, openheid en betrokkenheid. Daarmee is hij in staat een krachtige leeromgeving te scheppen.

Bron: Linkedin

Schuiven naar boven