Menselijke interactie

De training in een flight simulator is de ideale omgeving om een dieper inzicht te krijgen in het menselijke brein. Dit programma is ontworpen om zowel de intuïtieve automatische, als de bewuste rationele delen van uw brein aan te spreken. Hierdoor krijgt u een beter inzicht in uw eigen communicatieve repertoire en dat van uw teamleden.

‘Boost your grip on human interaction’

Als MBTI coach zoeken we naar toepassingen van nieuwe skills en tools die bijdragen aan een efficiëntere communicatie en een betere samenwerking.
Optioneel kunnen we van ieder teamlid vooraf aan de training een persoonlijkheidsanalyse maken. Deze analyse zal gedurende de trainingsdag gebruikt worden en voor nog meer verdieping en inzichten zorgen. Dit inzicht resulteert in betere leiderschapskwaliteiten en een soepelere en slagvaardigere samenwerking binnen uw team.

Teamwork geeft het beste resultaat wanneer teamleden elkaars expertises en ervaring willen en kunnen raadplegen en benutten. Inzicht in uw persoonlijke kenmerken en dat van uw teamleden zorgen voor een effectieve samenwerking. Collectieve denkkracht overstijgt individuele intelligentie.

Schuiven naar boven