Flight simulator

Vliegen in een flight simulator is niet alleen een spannende belevenis maar juist ook een bijzonder leerzame ervaring waarbij u mensen van verschillende kanten leert kennen.

Teamwork geeft het beste resultaat wanneer teamleden elkaars expertises en ervaring willen en kunnen raadplegen en benutten. Inzicht in uw persoonlijke kenmerken en dat van uw teamleden zorgen voor een effectieve samenwerking. Collectieve denkkracht overstijgt individuele intelligentie.

Afhankelijk van uw wensen en doelen komen de volgende aspecten aan bod: versterken van competenties die teamleden in staat stellen effectiever samen te werken en leiding te geven, problemen op te lossen, bruggen te bouwen, gezamenlijke doelen te stellen, sneller beslissingen te nemen en elkaars talenten te benutten voor het gezamenlijke doel.

It’s a thrilling and strong bonding experience to keep a million dollar plane in the air with your team.

Tijdens een vlieg technische briefing van de piloot, leert u de basisvaardigheden van het vliegen zoals de start, de kruisvlucht en de landing. Het zal alle concentratie van u en uw team vereisen om de missie te laten slagen. Jullie zullen worden uitgedaagd om diverse complexe problemen op te lossen terwijl u een toestel van tientallen miljoenen euro’s in de lucht moet houden.

Kijk naar deze korte impressie om te zien hoe het is om samen met uw team na het volbrengen van een missie in een flight simulator weer veilig te landen.

[slideshow_deploy id=’208′]

 

 

Schuiven naar boven