Team

Pelle van der Lee: Eigenaar/Coach

Als gecertificeerd MBTI coach blijf ik mezelf ontwikkelen en zoek steeds weer naar verdieping. Ik gebruik mijn ervaring om mensen en teams te helpen om te groeien, betere keuzes te maken en energieker te leven.

Ik creëer een veilige leeromgeving waardoor mensen zich open durven op te stellen met als resultaat dat ze meer van zichzelf en elkaar durven laten zien. Ik focus tijdens mijn trainingen op de verbinding met jezelf. Door een beter bewustzijn van wie je bent en wat je doet leer ik mensen om vanuit hun eigen kracht een nieuwe richting te bepalen. Door de onderlinge interactie worden de leermomenten groter en beter verankerd. Mijn vasthoudendheid, directe feedback en het tot de kern komen van de oorzaak van belemmerend gedrag zorgen ervoor dat ik mensen help op mentaal vlak blijvend te groeien.

Mijn achtergrond ligt in de luchtvaart. Gedurende mijn carrière als vlieger heb ik me altijd geïnteresseerd voor het sociale aspect tijdens het vliegen en het oplossen van problemen. Diverse opleidingen als instructeur/coach hebben geresulteerd in een jarenlange ervaring als flight simulator en route instructeur. Deze opgedane kennis en ervaring heb ik gebruikt om mijn eigen coaching en teamtrainingen te geven.

Daarnaast heb ik een onderzoek gedaan naar menselijk falen in luchtvaartcrashes. Deze afstudeerscriptie gaf me diepgaande kennis in team en menselijk falen in de cockpit. Inzichten in gedrag en simulatietechnieken hebben geleid tot een koppeling op deze gebieden en het met veel plezier geven van hoogwaardige trainingen.

Mijn energie gaat stromen:
Tijdens open, eerlijke en kwetsbare gesprekken. Maar ook van samen nieuwe dingen doen en ontwikkelen. Mensen helpen dichter bij zichzelf en elkaar te komen. Ik krijg levenskracht als ik echte verbinding voel met mijn gezin, familie en vrienden.

Keywords: MBTI | Mental Coach | Team Trainer | Flight simulator Instructeur | Piloot |Crew Resource Management | Human Factors | Threat & Error Management | Critical thinking

Muriël Dalmulder: Coach

“Vanuit mijn 17 jaar ervaring als marketing- en communicatiemanager en director bij prachtige merken, waaronder Red Bull en Diesel, weet ik dat ik het verschil kan maken. Ik ken de disbalans tussen jezelf zijn en wat er van je wordt verwacht. Ik heb er geleerd hoe belangrijk het is om te leven vanuit jezelf, vanuit je eigen kracht. Pas dan ben je in elke situatie in balans en ervaar je vervulling en geluk in je leven. Die pure kern, die authentieke kracht ligt verscholen achter wat je zelf denkt, hoe de omgeving denkt en wat je meeneemt uit je verleden. Ik laat zowel persoonlijk als in teamverband zien dat het anders kan en haal remmingen op een dieper niveau weg. Zodat mensen gelukkiger en effectiever kunnen zijn, zowel privé als in hun werk!”

Muriël Dalmulder is Internationaal Life-and Leadership Coach en Trainer of Excellence. Ze is ABNLP Certified Trainer of NLP, Master Practitioner of TimeLineTherapy™ en Master Hypnotist. Ze is gecertificeerd door de American Board of NLP.

En door Eric Pearl opgeleid en gecertificeerd als Reconnective Healing Practitioner Level 3. Ook is ze founder van Sound of OHM en het 4-month Premium Coaching Program realEASE. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring met diverse vormen van Yoga, Energiewerk en Meditatie en houdt haar kennis up-to-date op het gebied van transformatie van gedrag.

Schuiven naar boven